joi, 14 august 2008

Noi .. oamenii !


Ei bine .. uite ca aproape a trecut si vara asta .. nu stiu ce se intampla cu timpul asta..dar e cert faptul ca trece mult prea repede :| .. ca in fiecare vara.. se intampla multeeeee . Presoanele vin si pleaca .. amintirile cu siguranta raman iar prietenii.. fie se risipesc printre ganduri..sau raman langa tine . Niciodata nu am inteles de ce depindem noi atat de mult de prieteni daca la un moment dat tot suntem lasati balta .. uitati ..sau chiar inlocuiti. E adevarat cu un prieten parca treci mai usor peste momentele grele .. si cu mai multa implinire peste cele vesele . Si uite asa ajungem practic dependenti de ei .. :D E atat de bine atunci cand poti sa ai incredere in cineva..sa-i poti spune orice ., oricand .. e ca atunci cand vorbesti cu tine insuti .. dar cum stiti prea bine.. mai vin si momente in care cazi.. si persoana de langa tine .. nu "prea" mai e langa tine sa te ridice . Dar cum toata lumea zice.. asa e viata : cu bune , cu rele .


Prefer sa cred ca un prieten adevarat e pentru toata viata .. si cum unul asa..e greu de gasit .. ai face bine sa te tii bine de el atunci cand ai ocazia . Ei bine.. nu o sa incep acum cu lucruri "sweet" .. voi spune doar atat "Friends are like wine , they get better with age" iar cei care se pierd .. inseamna ca nu i-am avut niciodata :) .


Ca sa fiu sincera .. am pierdut prea mult timp gandindu-ma la amintiri facute sa fie uitate dar peste care uneori treci prea greu lasandu-ti incerderea undeva sub propria-ti haina . Si daca cei pe care i-am iubit au lasat timpul sa sape distanta intre noi atunci nici amintiti nu merita ... iar lucrurile pierdute sunt facute sa fie uitate . . si poate daca sunt pierdute .. inseamna ca nu au reprezentat nimic daca le-am lasat sa se piarda asa de usor . Ei bine.. astea fiind spuse .. voi asculta putina muzica .. si voi da iama unde spre un loc bine luminaat de soaare alaturi de o Margarita bine meritata ! =p~

This is me .. have to go .. XOXO. !

Niciun comentariu: